- ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Δηλαδή είναι σα να λέμε, διεθνής λέξη; Μήπως είναι μόνο λέξη των χριστιανών και των Εβραίων;
Η λεξη ''αλληλουια'' ειναι παγκοσμιως γνωστη.
H λεξη ‘’αλληλουια’’ ειναι καταλοιπο των εβραικων ορων της παλαιας διαθηκης. Όμως στην υμνολογια της εκκλησιας περιέχονται ελληνικες λεξεις (φυσικα) διοτι σε ελληνες απευθυνεται, και οπου χρησιμοποιούνται οι συγκεκριμένες απλα ως καταλοιπα που δεν δειχνουν τιποτα ανθελληνικο.
quote:
Οχι. Εβραϊκή θρησκεία έχουν.
Ο Χριστιανισμος καμια σχεση δεν εχει με τον Ιουδαισμο (την θρησκεια των Εβραιων).
Ας μας πει καλυτερα ο αγιος Ιγνατιος Αντιοχεας. Ως χριστιανος, ηξερε καλυτερα τα πραγματα από ότι εσυ.
Λεει λοιπον…..’’ «Ἄτοπόν ἐστιν, Χριστὸν Ἰησοῦν λαλεῖν καὶ ἰουδαΐζειν. Ὁ γὰρ Χριστιανισμὸς οὐκ εἰς Ἰουδαϊσμὸν ἐπίστευσεν, ἀλλὰ Ἰουδαϊσμὸς εἰς Χριστιανισμόν, ὡς πᾶσα γλῶσσα πιστεύουσα εἰς Θεὸν συνήχθη» (Τρλ., 10)
Δεν συμβιβαζεται λοιπον η πιστη στον Χριστο με τα του Ιουδαισμου.
Ο Ιουλιανος το εχει καταλαβει, αφου βοηθουσε τους Ιουδαιους και ηταν εναντιος στους χριστιανους.
Γραφει λοιπον ξεχωρίζοντας τους δυο.
‘’Αν και, μα τους θεούς, είμαι ένας από αυτούς που αποφεύγουν να γιορτάζουν μαζί με τους Ιουδαίους, σέβομαι πάντα το θεό του Αβραάμ και του Ισαάκ και του Ιακώβ, οι οποίοι, όντας οι ίδιοι Χαλδαίοι, από γένος ιερό και με κλίση στη θεουργία, έμαθαν να κάνουν την περιτομή επειδή ξενιτεύτηκαν στην Αίγυπτο, και σεβάστηκαν ένα θεό, που στάθηκε ευμενής τόσο σε μένα όσο και σ' αυτούς που τον λάτρευσαν όπως τον λάτρεψε ο Αβραάμ, επειδή είναι μέγας και δυνατός και δεν ταιριάζει καθόλου με εσάς’’
(Ιουλιανος, Κατά Γαλιλαιων 45)
Ξεχωριζε ότι ο χριστιανισμος δεν είναι Ιουδαισμος. Ότι δεν είναι εβραικη θρησκεια.
quote:
Στα χριστιανικά κείμενα χρησιμοποιείται. Εμείς στα ελληνικά τέτοια "ελληνική" λέξη δεν έχουμε.
Εχουμε όμως χιλιαδες άλλες στην ελληνικη στα χριστιανικα κειμενα.
quote:
Γιατί, ο χριστιανισμός είναι σκανδιναβικός;
Οχι είναι ουρανιος. Τα ειπαμε αυτά.
quote:
Εσείς μπορεί να τη δεχτήκατε. Σε εμάς, τους Ελληνες, την επιβάλλανε.
Εχει χιλιοαπαντηθει με αρχέγονες πηγες και με ιστορικους. Αν δεν τα δεχεσαι, προβλημα σου.
quote:
Αυτά τα "υποτιθέμενα" δεν τα λέω εγώ. Τα λέει ο "θεόπνευστος" μεν πλην άγνωστος συγγραφέας του κατά Ματθαίον ευαγγελίου.
Είναι ο Ματθαιος. Το λεει ο Ειρηναιος.
quote:
Εκεί διαβάζουμε ότι άνοιξαν οι τάφοι, αναστήθηκαν οι πεθαμένοι αλλά περιμένανε δυο μέρες δίπλα στους τάφους και μετά αποφασίσανε να μπούνε στην πόλη.Κι έχω εδώ μερικές ερωτήσεις:
1. Πώς πέρασαν τον καιρό τους περιμένοντας δίπλα στους τάφους; Μιλούσαν για τα παλιά; Επαιζαν τάβλι; Τρομάζανε τους κανονικούς ζωντανούς;
2. Οταν μπήκαν στην Ιερουσαλήμ, πήγαν στα σπίτια που έμεναν; Διεκδίκησαν τις γυναίκες τους πίσω από τους συζύγους που είχαν στο μεταξύ πάρει αυτές; Διεκδίκησαν τις περιουσίες τους; Τι αποτέλεσμα είχαν οι διεκδικήσεις αυτές;
3. Τέλος, τι έγινε μ'αυτούς τους αναστημένους; Πεθάνανε πάλι και τους ξαναέθαψαν ή επιστρέψανε ζωντανοί στους τάφους τους και θαφτήκανε μοναχοί τους;
Αυτά εγιναν όταν πεθανε ο Ιησους και αναστηθηκε. Και ηταν σημεια και προεικονηση της αναστασης που εφερε ο Ιησους. Απλα πραγματα.
Τωρα τι εκαναν περιμένοντας διπλα στους ταφους…δεν το γνωριζω. Ουτε για τα υπολοιπα που λες. Και ηταν αναστημενοι όχι ….ζομπι…..(αχαχα)
quote:
ΥΓ. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τις ανοησίες που πιστεύετε ως "λόγο του θεού". Αλλά από τη στιγμή που τα πιστεύετε, θα πρέπει να τα εξηγείτε κιόλας, όσο κι αν οι "ερμηνείες" σας είναι πιο γελοίες από τα ίδια τα περιγραφόμενα στα ευαγγέλια.
Δεν περιμενω ότι θα καταλαβεις για την ανασταση, αφου πιστευεις ότι όταν σε θαψουν όλα τελειωσαν για σενα. Μεχρι εκει είναι η ελπιδα σου. Και είναι κριμα πραγματικα.
quote:
ΥΓ2. Ειλικρινά, θα με ενδιέφερε και η ερμηνεία του ευρωπαίου1. Να ακούσουμε και μια σοβαρή ερμηνεία βρε αδερφέ...
Ενας ειναι ο ανθρωπος, αλλα απο τις ταπες που εχεις φαει απο τον ευρωπαιο, χανεις στο μετρημα....![]()
δεν τα ξεκαθαρίζεις, λαθεύεις εύκολα....Φίλε μου, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος,αν έζησε,διότι υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία γύρω απο το ζήτημα, ανέπτυξε τις θέσεις του, όχι απαραίτητα δικές του,σε κάποια χρονική περίοδο, όπως κι εσύ λες περί τα 1900 άντε 2000 χρόνια π.Χ....Ο Μωυσής, ξέρεις πότε έζησε;Τουλάχιστον 500 χρόνια πιο πριν...
Δεύτερον, τα ερμητικά κείμενα,δεν ειναι όλα απο την ίδια περίοδο και για την ακρίβεια, υποστηρίζετε έντονα, ότι αρκετά είναι μετά Χριστόν, ότι έγιναν στα 150 με 200 μ.Χ......
Αλλά, αυτό που υποστηρίζω εδώ και καιρό, είναι οτι αν θυμηθείς την
Βαβέλ, θα θυμηθείς ότι διεσπάρησαν σε όλα τα πλάτη και μήκη της γής,
αυτόι που είχαν τη γνώση...Κι όπως σου αναφέρω σε παραπάνω πόστ, υπάρχουν τέτοια άτομα στην Αγία Γραφή....Δηλαδή, η γνώση, υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους, αλλα απο τον Χριστό, υπάρχει η είσοδος για
την επιστροφή των ασώτων, εμάς..
Ο Θεός μπορεί να γινει ατιληπτός απο τον άνθρωπο, θυμήσου Ενώχ,
βουδισμό,άλλα και αυτό όμως, δεν μπορεί να αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα κανενός....
Πόσο μάλλον του Ερμή....
Υπάρχουν κι άλλα πολλά σενάρια που παίζουν, λένε και ότι οι ερμητικοί, για να απορροφηθούν ή απορροφήσουν χριστιανούς,πλησίασαν τα κείμενα τους στο μυστικιστικό μέρος του χριστιανισμού, που πολλοί δεν γνωρίζουν....
Συχνά πιστεύω ότι η ημιμάθεια, κανει μεγάλο κακό και ότι ο άνθρωπος,
πρέπει να ξέρει για το τι μιλά..Πολλές φορές οι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, μπερδεύουν, δεν βοηθούν, μιας και θέτεις το θέμα των γνώσεων....
Ελληνάρας, είμαι ρε φιλαρακι,αλλά όρεξη την έχεις να μας την πεσει
κανένας ....Agnostic,για μεροληψία υπερ της Ελλάδας;
Άσε να το παίζουμε αντικειμενικοί, ξέρουμε τι έχουμε στον ...τρουβά μας, που λέγαν κι οι παλιοί.....
quote:
Φίλε μου, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος,αν έζησε,διότι υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία γύρω απο το ζήτημα, ανέπτυξε τις θέσεις του, όχι απαραίτητα δικές του,σε κάποια χρονική περίοδο, όπως κι εσύ λες περί τα 1900 άντε 2000 χρόνια π.Χ....Ο Μωυσής, ξέρεις πότε έζησε;Τουλάχιστον 500 χρόνια πιο πριν...
Αντε 500 χρόνια πιο πρίν?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιο πρίν ή πιο μετά?
Μάλλον μετά θα θές να πείς.
Γιατί αν εννοείς πιο πρίν, έρχεσαι στη χρονολόγία που λέω.
Αν εννοείς πιο μετά??
Δηλαδή το 2.500??
Δεν μου λές αν ο Μωυσής έζησε το 2.500 οι Εβραίοι πότε πήγαν στην Αιγυπτο το 3.000??![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή την Προδυναστική περίοδο?
Δεν φτάνει που είσαι άσχετος τολμάς και επεμβαίνεις.
Για να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι η έκρηξη του ηφαιστείου της Θηρας χρονολογείται το 1.650 ΠΧ.
Η έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας είχε γίνει αισθητή σε ολο τον πλανήτη. Κατέστρεψε ολο το Αιγαίο, τον Κυκλαδίτικο πολιτισμό, τον Μινωικό και τον Αιγυπτιακό.
Οι 7 πληγές του Φαραώ τρεχαγύρευε. Οι πληγές αυτές οφείλονταν στην έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας.
Αρα ο Ιωσήφ, γιός του Ιακώβ που ερμήνευσε το όνειρο του Φαραώ ήταν στην Αιγυπτο το 1.650 ΠΧ. Βάλε λοιπόν πόσα χρόνια έμειναν αιχμάλωτοι οι Εβραίοι στην Αιγυπτο και θα έχεις τη χρονολογία του Μωυσή.
Το 1300 ΠΧ φίλε μου... http://www.greekbiblos.gr/history.htm
quote:
Συχνά πιστεύω ότι η ημιμάθεια, κανει μεγάλο κακό και ότι ο άνθρωπος,
πρέπει να ξέρει για το τι μιλά..
Συμφωνώ. ![]()
![]()
![]()
Πλάκα εχεις ρε τρεχαγύρευε...
quote:
Φίλε μου, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος,αν έζησε,διότι υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία γύρω απο το ζήτημα, ανέπτυξε τις θέσεις του, όχι απαραίτητα δικές του,
Αυτά σηκώνουν μεγάλη συζήτηση τρεχαγύρευε και εσύ δεν είσαι έτοιμος να συζητήσεις κάτι πάνω σε αυτό το θέμα..
Edited by - allzzaro on 13/10/2009 15:52:02
Αλλά ρε ΄φιλε, αλήθεια, ο Μωυσής έζησε το 1700;Και δεν το είπες
στους αρχαιολόγους, που τον βάζουν 800 χρόνια πιο πριν;Αν η λύση με
τον σεισμό της Θήρας, σε καλύπτει, προβλημα σου...Εμένα με καλύπτει,
η Αγία Γραφή...
Τόσο ελληνοκεντρισμός;
Τωρα, φαντάζομαι,ποια Αγία Γραφή, σου λέω εγώ;
Αυτήν που έχουμε 15000 σωσμένα χειρόγραφα, εσύ απο το σεισμό της θήρας, πόσες εκτιμήσεις άξιες και βέβαιες έχεις;
Χριστιανός είμαι, δεν ειναι θέμα επιστήμης,αλλά πίστης, όπου υπάρχει σύγκρουση,το ψάχνουε...Κι εσύ το ίδιο κανεις, αφού ότι θέλεις λές όπως σε γουστάρει...Αλήθεια, είναι όλα τα κείμενα προ Χριστού των Ερμητικών συγγραφέων;...
Και φίλε μου. πρόσεξε, υπάρχει πολύ πρόβλημα με το σωστό....Όλοι
το διεκδικούν....Αλλά σιγουρα ένας το έχει...
quote:
Τωρα, φαντάζομαι,ποια Αγία Γραφή, σου λέω εγώ;
Αυτήν που έχουμε 15000 σωσμένα χειρόγραφ
Κι ο Χάρρυ Πόττερ έχει 325 εκατομμύρια αντίγραφα. Τι σημαίνει αυτό;
Ενα παραμύθι, σε όσα αντίγραφα και να βγαίνει, παραμύθι είναι.

macedon
quote:
Αλλά ρε ΄φιλε, αλήθεια, ο Μωυσής έζησε το 1700;Και δεν το είπες
στους αρχαιολόγους, που τον βάζουν 800 χρόνια πιο πριν;
H εγώ δεν ξέρω τι γράφω, ή δεν ξέρεις να διαβάζεις![]()
Σου παρέθεσα λινκ http://www.greekbiblos.gr/history.htm
Το άνοιξες?
Είδες ποια χρονολογία τοποθετεί το Μωυσή?
Το 1.300 πχ.
Γιατί στο παρέθεσα?
Για να το δείς.
Γιατί λοιπόν μου λές οτι τοποθετώ τον Μωυσή το 1.700
quote:
Μεγάλο πράγμα να ψυχαγωγείς τον άλλο...
Eάν το θεωρείς ψυχαγωγία τζάμπα κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου.
Μού αρέσει που θέλεις και διάλογο..
Ασε να την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια γιατί στο τέλος θα μας πείς οτι πρέπει να ξαναπάμε στον ψυχίατρο...![]()
Edited by - allzzaro on 13/10/2009 19:46:50
Όσο για το άλλο έχεις δίκιο,όντως, ο Μωυσής, δεν θυμόμμουνα καλά,όχι εκ προθέσεως, έτσι; ήταν μετά....Αυτό τι σημαίνει, ότι όντως ο Ερμής τα μετέφερε στον Μωυσή;Ποιός Ερμής;Απο πότε έζησε και πόσα ειναι δικά του κιαπόσα άλλων και πόσα παλιά και πόσα πόσα μετα Χριστόν;
Δεν δέχομαι ότι αυτή η γνώση, ήταν αποκλειστική του Ερμή, αυ΄το σου λέω και επιμένω, όχι απο εγωισμό.....
Γιατί, σιγά σιγά θα μας πεις ότι ότι υπάρχει εκ Θεού στον χριστιανισμό το έφερε ο Ερμής, ή τη βάση..Κι ο Θεός; Ο Χριστός, οι άλλοι;...
Ο Ερμής ότι κι αν ήξερε,φυσικά, πάλι απο τον Θεό του δόθηκαν....
Για να το πω αλλοιώς: Τι συζητάμε ρε φιλε;Ότι ο χριστιανισμός
υπάρχει εκ του Ερμή; Για δές το λίγο....
Για τους ψυχαναλυτές και ψυχολόγους, θα τα πούμε μετά....
quote:
Αγαπητέ μου allzzaro,αφού δεν διαβάζεις καλά τι γράφω και κανεις γκάφες, εγώ φταίω; Για σένα έλεγα ότι εγώ σε ψυχαγωγώ,΄οπως ανέφερες σε προηγούμενο μήνυμα σου....Ξεχασιάρη.....
Kαλά, συγνώμη τότε..![]()
quote:
Όσο για το άλλο έχεις δίκιο,όντως, ο Μωυσής, δεν θυμόμμουνα καλά,όχι εκ προθέσεως, έτσι; ήταν μετά....Αυτό τι σημαίνει, ότι όντως ο Ερμής τα μετέφερε στον Μωυσή;Ποιός Ερμής;Απο πότε έζησε και πόσα ειναι δικά του κιαπόσα άλλων και πόσα παλιά και πόσα πόσα μετα Χριστόν;
Κοίταξε, δεν μπορώ να ενστεριστώ μία πηγή.
Ο Μανέθωνας λέει οτι ο Μωυσής και τα έκλεψε και τους έβαλε φωτιά.
Εδώ ομως σύμφωνα με τις χρονολογίες ο Μανέθωνας δικαιώνεται μιας και ο Βούτης που βρήκε τα ιερογλυφικά, φαίνεται να είναι αρχαιότερος του Μωυσή. Αρα υπήρχαν τα κείμενα αυτά προ του Μωυσέως.
Ρωτάς ποιός Ερμής.
Με το όνομα Ερμής έχουμε εναν θεό εναν πλανήτη και εναν άνθρωπο.
Κάπου αυτά τα τρία εμπλέκονται αλλά στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την οντότητα Ερμής.
Ο Μανέθωνας τον τοποθετεί το 9.000 ΠΧ την εποχή των Θεών.
Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη και πολύ πιθανή.
Σύμφων αομως με την αρχαία παράδοση ο Ερμής γεννήθηκε στη Κυλλήνη της Αρκαδίας από την κόρη του βασιλέα της Πελοποννήσου Άτλαντα Μαία και το Δία..
Σύζυγός του φέρεται η κόρη του βασιλέα των Αθηνών Κέκροπα, Έρση, υιός του δε ο Τατ όπως τον ονομάζουν οι Αιγύπτιοι, ή Κέφαλος όπως τον σημειώνουν οι Έλληνες.
Συνεπώς μπορεί να τοποθετηθεί την εποχή του Κέκρωπα..
quote:
Οχι είναι ουρανιος. Τα ειπαμε αυτά.
Από ποιόν αστερισμό προέρχεται ο χριστιανισμός;;
Απ' τον Κύνα, τον Ωρίωνα ή μήπως απ' τον... Δράκοντα;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος, ο Ερμής δεν αναφέρεται πουθενά στην π. διαθήκη, άρα δεν υπήρξε ποτέ.
Πού να του πεις κιόλας, ότι εμφανίστηκε ανάμεσα στο 23.000 κι 19.000 παχχ.
θα κάψει ασφάλειες...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΤΟΣ Η ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΩΣΤΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΕΞΑΣΚΗΘΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ, ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΟΥΜΕ ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ, ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΔΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΚΑΛΕΣ Η ΚΑΚΕΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
1)http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=720
2)http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1662
3)http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=308
ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
Νομίζω πως η παρούσα Συζήτηση μπορεί να παραμείνει καθώς σχετίζεται με ένα πιο συγκεκριμένο Θέμα του ευρέως πεδίου της Αγγελολογίας και μπορεί να Συζητηθεί και μόνο του - εάν βέβαια οι Συζητητές εστιαστούν βασικά σε αυτό.
Συνεχίζονται και οι άλλες δύο Συζητήσεις:
Άγγελοι εξ' ουρανού. Υπάρχουν;
Εχουν οι αγγελοι φτερά???...
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Πολύ σωστά παραπέμπει η lencolas στις παραπάνω Συζητήσεις(αν και την 2) την απενεργοποιήσαμε μόλις πριν λίγο). Ευχαριστούμε
ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
-ΥΗVH
Light in extension

Φυσικα υπάρχει και το ενδεχόμενο να κατάλαβα εγω κατι λάθος απο τα λεγόμενα της!
Με αγάπη Crystal_tear
quote:
An kai den exw asxolh8ei me Dion Fortune, ypo8etw oti kati paromoio leei:) Gia ayto ton "allo" mas eayto, mas milaei kai o Castaneda kai genikotera osoi anaferontai se didaskalies Toltekwn! Mono poy sthn pragmatikotita den erxete kai mas voh8aei otan exoyme provlimata, alla an apokthsoyme mia pragmatikh eswterikh siwph kai stamatisoyme ka8e nohtikh leitourgia kai prospa8hsoyme na afoygkrastoyme, tote mporoyme na exoyme epikoinwnia mazi toy h aploustera na mas dwsei lyseis gia ola ta provlimata mas:)
ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. ΕΑΝ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
<< ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. ΕΑΝ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ. >>
Πραγματι ετσι ειναι και στο υπογραφω αν χρειαστει καλη μου Αφροδιτη.
Εισαι σε πολυ καλο δρομο και αισθανομαι μεγαλη χαρα για σενα.
Συνεχεισε οπωs βαδιζειs και σταθερα.
μη βιαζεσαι να το υπογραψεις
γιατι θα ...εκτεθεις!!!