Συνάντηση π.Παίσιου-Δαλάι Λάμα στο Άγιον Όρος!
Γνωρίζει κανείς να μας πει για αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική-τώρα που είμαστε στην εποχή της βασιλείας των ισοπεδωτικών ιδεών περί θρησκειών της "Νέας Εποχής"-ιστορία;Εγώ την γνωρίζω καθώς "τύχη αγαθή" μου έλαχε να μου την διηγηθεί ένας φίλος που γνώριζε κάποιο προσωπο που του την ανιστόρησε αυτόπτης μάρτυς του γεγονότος αυτού...Απλώς θα ήθελα να μην προκαταλάβω όποιον θα ήθελε να πει κάτι πάνω στο θέμα ή στο γεγονός και κατόπιν θα σας διηγηθώ κι εγώ αυτά που γνωρίζω από "τρίτο χέρι"...
Λοιπόν,ας επιχειρήσω να σκιαγραφήσω το τι έγινε,σύμφωνα με κάποιες(τις προειρημένες) μαρτυρίες πάντα:
Ο Δαλάι Λάμα(ο 16ος,ο γνωστός διοπτροφόρος αυτός κύριος,που έχει κυκλοφορήσει πολλά βιβλία και στην Ελλάδα*)πήγε στο Άγιο Όρος,για να επισκεφθεί τον γέροντα,του οποίου-ως γνωστόν-η αγιότης ήταν ξακουστή και λοιπά:Εκεί ήσαν αρκετοί άλλοι χριστιανοί,οι οποίοι κοιτούσαν με ενδιαφέρον.Ο Δαλάι Λάμα(αφού χαιρέτησε υποθέτω)άρχισε να συγκεντρώνεται και να διαλογίζεται...Ο γέροντας κοιτούσε ατάραχος.Ο Δ.Λ. ανέβηκε τελικώς ένα μέτρο από το έδαφος και μετεωριζόταν!Οι κοσμικοί χριστιανοί λέγεται πως εξεπλάγησαν.Ο π.Παίσιος τότε είπε πως ναι μεν καλά ανέβηκε μέχρι εκεί,αλλά πως δεν θα μπορούσε να κατέβει(περίπου,ίσως να διαστρεβλώνω το γράμμα και συγγνώμη,αλλά νομίζω πως το πνεύμα είναι το ίδιο).Ο Δ.Λ.όντως προσπάθησε να το κατορθώσει(με τους γνωστούς και τετριμμένους τρόπους),αλλά δεν μπορούσε.Στο τέλος περιήλθε σε απόγνωσι και πανικοβλήθηκε.Και ζήτησε την βοήθεια του γέροντα.Ο οποίος τον κατέβασε.Αυτή είναι η ιστορία σε πολύ γενικές γραμμές και εξ όσων κατάφερα να συγκρατήσω...Βεβαίως θα πρέπει να πω πως ακόμη δεν την έχω βρει σε κάποιο από τα πολλά βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει για αυτόν(τον π.Π.).Έτσι,δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος ο οποίος την καταθέτει επωνύμως,με στοιχεία κ.λπ,όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις,ώστε να είμαστε βέβαιοι για το ότι συνέβη...Περιμένω τα σχόλιά σας και εάν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό,θετικό ή αρνητικό,οτιδήποτε,είναι απολύτως ευπρόσδεκτος-από τη μεριά μου-να το καταθέσει...
*Ίδε χαρακτηριστικά το"η τέχνη της ευτυχίας" από τις εκδόσεις "έσοπτρον",είναι καταγραφή συνομιλιών με έναν ακαδημαικό νευροψυχολόγο εξ Η.Π.Α.
Ο Δαλάι Λάμα(ο 16ος,ο γνωστός διοπτροφόρος αυτός κύριος,που έχει κυκλοφορήσει πολλά βιβλία και στην Ελλάδα*)πήγε στο Άγιο Όρος,για να επισκεφθεί τον γέροντα,του οποίου-ως γνωστόν-η αγιότης ήταν ξακουστή και λοιπά:Εκεί ήσαν αρκετοί άλλοι χριστιανοί,οι οποίοι κοιτούσαν με ενδιαφέρον.Ο Δαλάι Λάμα(αφού χαιρέτησε υποθέτω)άρχισε να συγκεντρώνεται και να διαλογίζεται...Ο γέροντας κοιτούσε ατάραχος.Ο Δ.Λ. ανέβηκε τελικώς ένα μέτρο από το έδαφος και μετεωριζόταν!Οι κοσμικοί χριστιανοί λέγεται πως εξεπλάγησαν.Ο π.Παίσιος τότε είπε πως ναι μεν καλά ανέβηκε μέχρι εκεί,αλλά πως δεν θα μπορούσε να κατέβει(περίπου,ίσως να διαστρεβλώνω το γράμμα και συγγνώμη,αλλά νομίζω πως το πνεύμα είναι το ίδιο).Ο Δ.Λ.όντως προσπάθησε να το κατορθώσει(με τους γνωστούς και τετριμμένους τρόπους),αλλά δεν μπορούσε.Στο τέλος περιήλθε σε απόγνωσι και πανικοβλήθηκε.Και ζήτησε την βοήθεια του γέροντα.Ο οποίος τον κατέβασε.Αυτή είναι η ιστορία σε πολύ γενικές γραμμές και εξ όσων κατάφερα να συγκρατήσω...Βεβαίως θα πρέπει να πω πως ακόμη δεν την έχω βρει σε κάποιο από τα πολλά βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει για αυτόν(τον π.Π.).Έτσι,δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος ο οποίος την καταθέτει επωνύμως,με στοιχεία κ.λπ,όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις,ώστε να είμαστε βέβαιοι για το ότι συνέβη...Περιμένω τα σχόλιά σας και εάν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό,θετικό ή αρνητικό,οτιδήποτε,είναι απολύτως ευπρόσδεκτος-από τη μεριά μου-να το καταθέσει...
*Ίδε χαρακτηριστικά το"η τέχνη της ευτυχίας" από τις εκδόσεις "έσοπτρον",είναι καταγραφή συνομιλιών με έναν ακαδημαικό νευροψυχολόγο εξ Η.Π.Α.
Ούτε θα το βρεις πουθενά γραμμένο!
Τι δηλαδή κάνανε κόντρες αγιοσύνης ;
Και ποιος σου είπε ότι ο Δ. Λ. Επιδίδεται σε τέτοιες πρακτικές ;
Οτι δεν γνωρίζουμε δεν πρέπει να το χλεβάζουμε!
Τι δηλαδή κάνανε κόντρες αγιοσύνης ;
Και ποιος σου είπε ότι ο Δ. Λ. Επιδίδεται σε τέτοιες πρακτικές ;
Οτι δεν γνωρίζουμε δεν πρέπει να το χλεβάζουμε!
Μαλλον με διαγωνισμο κατουρηματος μοιαζει η συγκεκριμενη διηγηση. Ποιος κατουραει μακρυτερα, με/χωρις χερια κτλ. Οποια ανοησια!
Ειναι φανερο οτι υπαρχει φοβερη αγνοια περι του βουδισμου.....
Ειναι φανερο οτι υπαρχει φοβερη αγνοια περι του βουδισμου.....
Το μόνο που περιμένω να ακούσω ακόμη για τον Παϊσιο είναι, ότι εμπόδισε την εισβολή των δρακονιανών στη Γή.... 
Πάλι καλά που δεν κολυμπούσε ίπτυο στην στρατόσφαιρα...
Έλεος πια... όχι άλλο κάρβουνο.....

Πάλι καλά που δεν κολυμπούσε ίπτυο στην στρατόσφαιρα...
Έλεος πια... όχι άλλο κάρβουνο.....

Παθοκτόνε, εκτός του ότι αμφισβητώ την ιστορία που μας παραθέτεις, θεωρώ πολύ σημαντικό να μας πεις δημόσια ποιά είναι η προσωπική σου γνώμη. Τι σημαίνει για σένα το ότι δήθεν ο Δαλάι Λάμα δεν κατόρθωσε να κατέβει; ο σεβασμός μου στον Παϊσιο είναι δεδομένος αλλά μήπως αυτή η ιστοριούλα είναι ράδιο αρβύλα;
Μήπως θα ήταν απείρως σημαντικότερο και πιο ωφέλιμο, ίσως, αν αυτή η συνάντηση είχε ποτέ γίνει, να μαθαίναμε το περιεχόμενο των συζητήσεων που είχαν (που αναμφίβολα θα ήταν πολύ σημαντικές) από τον "τσαμπουκά" των δυνάμεων που επέδειξαν;
Μήπως θα ήταν απείρως σημαντικότερο και πιο ωφέλιμο, ίσως, αν αυτή η συνάντηση είχε ποτέ γίνει, να μαθαίναμε το περιεχόμενο των συζητήσεων που είχαν (που αναμφίβολα θα ήταν πολύ σημαντικές) από τον "τσαμπουκά" των δυνάμεων που επέδειξαν;
Παράθεση:
| Παθοκτόνε, εκτός του ότι αμφισβητώ την ιστορία που μας παραθέτεις, θεωρώ πολύ σημαντικό να μας πεις δημόσια ποιά είναι η προσωπική σου γνώμη. Τι σημαίνει για σένα το ότι δήθεν ο Δαλάι Λάμα δεν κατόρθωσε να κατέβει; ο σεβασμός μου στον Παϊσιο είναι δεδομένος αλλά μήπως αυτή η ιστοριούλα είναι ράδιο αρβύλα; |
Λοιπόν,αυτός που μου την είπε είναι πολύ σοβαρό πρόσωπο...Δεν γνωρίζω αν αληθεύει.Εάν σας ενδιαφέρει,θα ήθελα να μου το πείτε,για να το ψάξω παραπάνω...Πάντως,εάν ισχύει,δεν νομίζω ότι χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς τι σημαίνει.Θα πρέπει να σας πω ότι γνωρίζω αρκετά καλά και το βουδδισμό και τον ινδουισμό,το διαλογισμό με τα διάφορα στάδιά του,την γιόγκα με τα διάφορα είδη της και τις επιπτώσεις της στην διάνοια και την ψυχή όσων την εξασκούν.Ξέρω πόθεν προέρχονται οι διάφορες ικανότητες που αποκτούν που αποκτούν οι γιόγκι*...Δεν είναι και δύσκολο
,ο ίδιος ο Γκαουτάμα μας το είχε πει εξ άλλου.Δεδομένης της προέλευσης,λοιπόν,των δυνάμεων των γκουρού και των γιόγκι,μπορώ να πω πως θα ήταν απολύτως λογικό και επόμενο-χρησιμοποιώντας την (επιστημονική) μέθοδο της λογικής απαγωγής-να υποθέσω πως είχαμε εκεί ακόμη ένα επεισόδιο στην μακρά σειρά της υποταγής των δυνάμεων αυτών στις θεικές...Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψι...
Παράθεση:
| Μήπως θα ήταν απείρως σημαντικότερο και πιο ωφέλιμο, ίσως, αν αυτή η συνάντηση είχε ποτέ γίνει, να μαθαίναμε το περιεχόμενο των συζητήσεων που είχαν (που αναμφίβολα θα ήταν πολύ σημαντικές) από τον "τσαμπουκά" των δυνάμεων που επέδειξαν; |
Μιχάλη,αν σε ενδιαφέρουν οι απόψεις του Δαλάι Λάμα για τον χριστιανισμό,έχει κυκλοφορήσει ο ίδιος ένα βιβλίο σε σχέσι ακριβώς με αυτό,μία βουδδιστική θεώρησι δηλαδή πάνω στον χριστιανισμό...
Παράθεση:
|
Το μόνο που περιμένω να ακούσω ακόμη για τον Παϊσιο είναι, ότι εμπόδισε την εισβολή των δρακονιανών στη Γή.... Πάλι καλά που δεν κολυμπούσε ίπτυο στην στρατόσφαιρα... |
Για να χαριτολογήσω λίγο:τι νόμισες βρε Άρμπιτερ,μόνο ο μάγος Κόπερφιλντ και οι μάγισσες θα πετούσαν με τα σκουπόξυλα ή χωρίς αυτά;...Ή μόνο οι αφρικανοί ασκούντες την ("μαύρη") μαγεία;ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ πως υπάρχουν και υπήρχαν ουκ ολίγοι άγιοι οι οποίοι είχαν ΑΚΌΜΗ και αυτήν την (εκ Θεού)δυνατότητα...Σε παρακαλώ να μην θυμώσεις,όμως,τώρα που στο είπα...

*Ένα πραγματικά πολύ καλό βιβλίο επί αυτού του θέματος,που είναι κατάθεσι ψυχής ουσιαστικά,είναι το"Οι γκουρού,ο νέος και ο γέροντας Παίσιος",του κ.Διονύσιου Φαρασιώτη...Ένας νέος(ο ίδιος ο κ.Φ.) που,έχοντας δίψα για την αλήθεια,έκανε και υπνωτισμό,είχε σχέσεις με ασκούντες μαγεία,κατόπιν γνώρισε τον γέροντα Παίσιο,κατόπιν πήγε στην Ινδία και έπειτα επέστρεψε...Προτείνεται ανεπιφύλακτα...
Παράθεση:
| Εάν σας ενδιαφέρει,θα ήθελα να μου το πείτε,για να το ψάξω παραπάνω... |
Έχει ενδιαφέρον. Δείχνει αφενός την δύναμη του μυαλού του Δ. Λ. και αφεταίρου (διορθώστε με αν το γράφω λάθος) ότι υπάρχει κάτι πιο πάνω από την δύναμη του μυαλού, η δύναμη του Θείου. Όλα αυτά κατά την γνώμη μου, πάντα.
Γνώμη μου είναι να το ψάξεις και για τους λίγους που θα το ήθελαν, αλλά και για εσένα, να ξέρεις αν αυτή η ιστορία είναι αληθινή.
Αυτή η ιστορία θυμίζει λιγάκι τη μονομαχία Γιόντα εναντίον Αυτοκράτορα. Κάπως έτσι ξεκινάνε φαίνεται οι ιστορίες των θαυμάτων, και με την επανάληψή τους μετά από μερικά χρόνια, αρχίζουν μερικοί και να τις πιστεύουν. Γι' αυτό πιθανότατα η Αγιοποίηση κάποιου δεν γίνεται συνήθως αμέσως αλλά καθυστερεί κάμποσες δεκαετίες έτσι ώστε να μην μπορεί με κανένα τρόπο να υποβληθεί σε κριτικό έλεγχο η ζωή του κάθε Αγίου.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Epoptes
Αυτή η ιστορία θυμίζει λιγάκι τη μονομαχία Γιόντα εναντίον Αυτοκράτορα. Κάπως έτσι ξεκινάνε φαίνεται οι ιστορίες των θαυμάτων, και με την επανάληψή τους μετά από μερικά χρόνια, αρχίζουν μερικοί και να τις πιστεύουν. Γι' αυτό πιθανότατα η Αγιοποίηση κάποιου δεν γίνεται συνήθως αμέσως αλλά καθυστερεί κάμποσες δεκαετίες έτσι ώστε να μην μπορεί με κανένα τρόπο να υποβληθεί σε κριτικό έλεγχο η ζωή του κάθε Αγίου.
|
Αν είναι έτσι ποιός είναι ο Γιόντα και ποιός ο Αυτοκράτορας; Αναρωτιέμαι...
Κάπου το έχω ξαναδιαβάσει αυτό...μου φαίνεται πως κάτι πήρε το μάτι μου ή σε κάποιο άλλο θέμα του φόρουμ ή κάπου αλλού. Ίσως βέβαια να έχουμε και την ίδια πηγή. Πάντως ο Γέροντας είπε σε κάποιους προσκυνητές που τον ρώτησαν αν θα <πάρουμε την πόλη> πως θα την παίρναμε και πως κάποιοι από τους συνομιλητές του (που ήταν τότε αρκετά νέοι) θα ζουν αυτόν τον καιρό. Άρα ίσως να είναι όντος ο κος Γράψας αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο σχετικά σύντομα.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Raistlin
Κάπου το έχω ξαναδιαβάσει αυτό...μου φαίνεται πως κάτι πήρε το μάτι μου ή σε κάποιο άλλο θέμα του φόρουμ ή κάπου αλλού. Ίσως βέβαια να έχουμε και την ίδια πηγή. Πάντως ο Γέροντας είπε σε κάποιους προσκυνητές που τον ρώτησαν αν θα <πάρουμε την πόλη> πως θα την παίρναμε και πως κάποιοι από τους συνομιλητές του (που ήταν τότε αρκετά νέοι) θα ζουν αυτόν τον καιρό. Άρα ίσως να είναι όντος ο κος Γράψας αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο σχετικά σύντομα.
|
Η Συμμαχία βασίζεται πάνω στην αρχή ότι η ασφάλεια του κάθε κράτους μέλους εξαρτάται από την ασφάλεια όλων. Υπογράφοντας την Συνθήκη της Ουάσιγκτον κάθε κράτος μέλος δεσμεύεται προς τα άλλα να σεβαστεί την αρχή αυτή, μοιραζόμενο τους κινδύνους και τις ευθύνες όπως και τα πλεονεκτήματα της συλλογικής άμυνας. Το άρθρο 5 αποτελεί τον πυρήνα της ιδρυτικής Συνθήκης του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με αυτό μια ένοπλη επίθεση εναντίον ενός Συμμάχου θα θεωρείται ως επίθεση εναντίον όλων.
'http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/el-GR/P...izations/NATO/
Φίλη LadyLazarus, δεν μιλούσε για γεγονότα που αφορούσαν ΜΟΝΟ την Ελλάδα και την Τουρκία αλλά για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Απλώς έλεγε εκείνη την στιγμή τα γεγονότα που αφορούσαν την Ελλάδα.
Κάτι τέτοια διαβάζουν μερικοί περί μαρμαρωμένου βασιλιά και περί επιστροφής της "πόλης" στους Έλληνες και αρχίζουν τα υπερφίαλα πατριωτικά. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, πλέον διάφορες διακρατικές συνθήκες ακυρώνουν τις όποιες πιθανότητες πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Όταν όμως βλέπω κάτι τέτοιες προσδοκίες όπως φαίνεται παρακάτω, τότε αρχίζω να ανησυχώ... (προσέξτε το σύμπλεγμα φράσεων και συμβόλων).

Καλησπέρα,
O μόνος (και εννοώ ο μόνος) τρόπος για να «προοδεύσει» κάποιος στο στράτευμα στην Ελλάδα του σήμερα, είναι να έχει γερές πολιτικές πλάτες. Από τον βαθμό του άνχη και πάνω, κανείς δεν προχωράει αν δεν συμβαδίζουν και οι πολιτικές του πεποιθήσεις. Ειδικά στις ανώτατες θέσεις, δεν μπαίνουν τυχαία άτομα. Μπαίνουν αυτοί που αποδεδειγμένα εξυπηρετούν καλύτερα (ρουσφέτια κτλ) την πολιτική ηγεσία. Ειδικά όσον αφορά τον Α/ΓΕΕΘΑ, δεν θα έπρεπε να ήταν ο Γράψας αυτός, καθώς ήταν η σειρά της Αεροπορίας να βγάλει Α/ΓΕΕΘΑ.
Με δυο λόγια: Αξιοκρατία και ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν καμία μα καμία σχέση μεταξύ τους (ένα λινκ που βρήκα πρόχειρα
.
Ωστόσο, έχουν ακουστεί καλά λόγια για τον Γράψα, ειδικά όταν ήταν κατώτερος αξιωματικός. Ακόμα και σήμερα, δύσκολα θα πεις κάποιος κάτι άσχημο για αυτόν, πλην όμως ο Γράψας σαν άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τον Γράψα σαν ανώτατο αξιωματικό. Η παντελής του αδράνεια και αδιαφορία σε μια σειρά εξοπλιστικά σκάνδαλα απλώς το αποδεικνύει. Οποιοσδήποτε άλλος με στοιχειώδες φιλότιμο θα είχε παραιτηθεί, στην χειρότερη.
Ακόμα όμως και αν δεν ίσχυαν τα παραπάνω, σε έναν πόλεμο, σημασία δεν έχει τόσο η ανώτατη ηγεσία που θα δώσει διαταγές, όσο οι κατώτεροι αξιωματικοί που θα κληθούν να τις εκτελέσουν. Και δυστυχώς ΚΑΙ εκεί πάσχουμε τραγικά, όποιος έχει υπηρετήσει πρόσφατα μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Τέλος, τελείως ψυχρά, αν αναλογιστούμε ότι ακόμα και πολύ καλύτερα εκπαιδευμένοι, οργανωμένοι και εξοπλισμένοι στρατοί τα βρίσκουν «σκούρα» εναντίον σαφώς κατώτερων αντιπάλων, μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι θα κατάφερνε ο ελληνικός στρατός, και μάλιστα εναντίον οργανωμένου αντίπαλου και απέναντι σε μια πόλη 17 εκατομμυρίων κατοίκων...
Δυστυχώς ούτε καν πλησιάζει την πραγματικότητα κάτι τέτοιο, και έχει φανεί επανηλλειμένα. Αλλά είναι εκτός θέματος.
Φιλικά.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από NostradamuS
Έχουν περάσει χρόνια πολλά από τότε, ο γέροντας Παΐσιος «κοιμήθηκε» και ο αξιωματικός παρέμεινε στο στράτευμα και προόδευσε.
Είναι ο σημερινός αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο κ. Γράψας… |
Με δυο λόγια: Αξιοκρατία και ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν καμία μα καμία σχέση μεταξύ τους (ένα λινκ που βρήκα πρόχειρα
. Ωστόσο, έχουν ακουστεί καλά λόγια για τον Γράψα, ειδικά όταν ήταν κατώτερος αξιωματικός. Ακόμα και σήμερα, δύσκολα θα πεις κάποιος κάτι άσχημο για αυτόν, πλην όμως ο Γράψας σαν άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τον Γράψα σαν ανώτατο αξιωματικό. Η παντελής του αδράνεια και αδιαφορία σε μια σειρά εξοπλιστικά σκάνδαλα απλώς το αποδεικνύει. Οποιοσδήποτε άλλος με στοιχειώδες φιλότιμο θα είχε παραιτηθεί, στην χειρότερη.
Ακόμα όμως και αν δεν ίσχυαν τα παραπάνω, σε έναν πόλεμο, σημασία δεν έχει τόσο η ανώτατη ηγεσία που θα δώσει διαταγές, όσο οι κατώτεροι αξιωματικοί που θα κληθούν να τις εκτελέσουν. Και δυστυχώς ΚΑΙ εκεί πάσχουμε τραγικά, όποιος έχει υπηρετήσει πρόσφατα μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Τέλος, τελείως ψυχρά, αν αναλογιστούμε ότι ακόμα και πολύ καλύτερα εκπαιδευμένοι, οργανωμένοι και εξοπλισμένοι στρατοί τα βρίσκουν «σκούρα» εναντίον σαφώς κατώτερων αντιπάλων, μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι θα κατάφερνε ο ελληνικός στρατός, και μάλιστα εναντίον οργανωμένου αντίπαλου και απέναντι σε μια πόλη 17 εκατομμυρίων κατοίκων...
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Trithemius
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, πλέον διάφορες διακρατικές συνθήκες ακυρώνουν τις όποιες πιθανότητες πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
|
Φιλικά.
Παράθεση:
|
- Και πότε θα γίνει γέροντα αυτό; Τον ρώτησαν… - Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια… τους είπε και άλλαξε την κουβέντα… |
Εν πολλοίς συμφωνώ με τα σχόλια του Trithemius...
ο καιρός για τα σπανάκια είναι μάρτιος-απρίλιος.
όπως ξαναείπα, πιο πολύ για φήμη του διαδικτίου νομίζω είναι παρά για υπαρκτό γεγονός. Οπως και να έχει, μέχρι να αλλάξει η θέση του αρχηγού γεεθά όλα είναι στο τραπέζι και η ιστορία θα συνεχίσει να διαδίδεται.
υπάρχει μία πολύ καλή συζήτηση πάνω στο θέμα στο: http://forum.christian-orthodox.gr/v...st=0&sk=t&sd=a
όπως ξαναείπα, πιο πολύ για φήμη του διαδικτίου νομίζω είναι παρά για υπαρκτό γεγονός. Οπως και να έχει, μέχρι να αλλάξει η θέση του αρχηγού γεεθά όλα είναι στο τραπέζι και η ιστορία θα συνεχίσει να διαδίδεται.
υπάρχει μία πολύ καλή συζήτηση πάνω στο θέμα στο: http://forum.christian-orthodox.gr/v...st=0&sk=t&sd=a
Ελπίζω να μη γίνει κανας πόλεμος για το σπανακόρυζο γιατί μου αρέσει πολύ!
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Trithemius
Ελπίζω να μη γίνει κανας πόλεμος για το σπανακόρυζο γιατί μου αρέσει πολύ!
|
Λες να'χουμε μελλοντικό διπλωματικό πρόβλημα με τους Ασιάτες;;;
Παράθεση:
|
Οπως και να έχει, μέχρι να αλλάξει η θέση του αρχηγού γεεθά όλα είναι στο τραπέζι και η ιστορία θα συνεχίσει να διαδίδεται.
|
Παράθεση:
| ...«Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε ομόφωνα τις αποστρατείες του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Γράψα Δημήτριου, στον οποίο απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου... |
...και επιπλέον, μια ακόμα προφητεία υποβιβάζεται σε αστικό μύθο. Κρίμα μόνο για όσους την πίστεψαν και την υποστήριξαν, με υπερβολικό φανατισμό ενίοτε (δεν μιλάω για αυτό το φόρουμ). Αν δε η συγκεκριμένη προφητεία δεν έγινε πραγματικά από τον Παΐσιο (δεν το γνωρίζω), διπλά κρίμα για αυτούς που ψευδώς μετά θάνατον του την απέδωσαν.
Φιλικά.